Условия за ползване

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА
WWW.MONEYFORTEACHERS.BG

ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

Сайтът www.moneyforteachers.bg е предназначен за обмен между учители на методически материали, разработени от учители за учители, в помощ на обучението по чужди езици (английски, немски, руски) за различните класове (от 1 до 12). На сайта www.moneyforteachers.bg може да се регистрира всеки български учител и да предоставя за продажба като АВТОР чрез издателство КЛЕТ България и/или да купува като ПОТРЕБИТЕЛ методически материали.

РЕГИСТРАЦИЯ

Регистрацията на сайта www.moneyforteachers.bg е безплатна. Регистрирайки се на сайта www.moneyforteachers.bg, Вие можете да:
- Сваляте безплатни материали
- Купувате материали от каталога
- Оценявате и коментирате продуктите
- Продавате материали и да печелите от тях

Регистрирайте се сега1

ПОТРЕБИТЕЛИ

Всеки български учител може да създаде свой профил с потребителско име и парола и да го използва като ПОТРЕБИТЕЛ и/или като АВТОР, като попълни надлежно формата за регистрация. ПОТРЕБИТЕЛЯТ или АВТОРЪТ може да управлява самостоятелно профила си, да качва и променя снимката си, да добавя информация за себе си, да коментира и оценява продуктите. В профила си потребителите могат да виждат кои продукти са закупили, а АВТОРИТЕ – кои техни материали са били закупени и каква сума е генерирана по тяхната сметка.

АВТОРИ

Ако искате да продавате разработени от Вас материали на сайта www.moneyforteachers.bg, е достатъчно да се регистрирате на сайта и да изберете опция АВТОР. Също така можете да пишете директно на proekt@klett.bg или на moneyforteachers@klett.bg и да заявите желанието си. Ние ще Ви изпратим авторски договор.
Авторският договор трябва да бъде попълнен с личните Ви данни, да бъде подписан от Вас и да бъде изпратен на proekt@klett.bg или на moneyforteachers@klett.bg или на ул. Петър Делян 22, 1124 София, за КЛЕТ България.
След сключване на авторски договор, можете да изпращате материалите, които сте създали. Можете да предоставяте неограничен брой материали.
Важно! АВТОРИТЕ изцяло носят отговорност за автентичността на предоставените от тях материали и гарантират, че не са нарушили правата на трети лица.
Изпратените материали се предават на оценъчна комисия, след което ще получите информация по имейла за това дали са одобрени или не. За всеки одобрен методически материал АВТОРИТЕ получават 20 лв. (двадесет лева). За всеки материал, който не е одобрен, АВТОРИТЕ получават 5 лв. (пет лева). Неодобрените материали не се поместват на сайта.
Издателство КЛЕТ определя продажната цена на материалите и ги помества на сайта в профила на АВТОРИТЕ.
От продажбите на материалите си на сайта www.moneyforteachers.bg АВТОРИТЕ получават по 40% от обявената цена минус 0,30 лв. за всяка извършена транзакция по посочена банкова сметка. Авторските хонорари се изплащат в края на календарната година.
АВТОРИТЕ могат да променят своя профил (лични снимки, лична информация) и да следят продажбата на материалите им, както и да отговарят на запитвания по материалите си, постъпили от други потребители на личната им страница. АВТОРИТЕ нямат право да качват самостоятелно материали и да определят продажната цена на продуктите.

КАТАЛОГ

Сайтът www.moneyforteachers.bg включва методически материали по английски, немски, руски език за различните класове (от 1 до 12) под формата на практически задачи, есета, тестове, задачи за писане, идеи за начало и край на часа, проекти, стратегии, лексикални задачи, граматични задачи, текст за четене със задачи и др.

ПРОДУКТИ

Продуктите, поместени на сайта www.moneyforteachers.bg са методически разработки на български учители, пожелали да се регистрират на сайта като АВТОРИ. Към всеки продукт има кратко описание и примерна страница. За да купите продукт, трябва да кликнете върху бутона купувам и да изпълните стъпките по плащането. Заплащането на избрания продукт се извършва чрез ePay. След извършване на заплащането, ще получите имейл с информация как да го свалите. Всички продукти са във формат pdf и са архивирани в zip формат.