FAQ

Какво представлява сайтът?

WWW.MONEYFORTEACHERS.BG е пространство за обмен на авторски материали и идеи, разработени и проверени на практика в класната стая от български
преподаватели. Тук всеки преподавател по чужд език може да помести своите материали напълно безплатно и да печели от продажбата им.

Пилотният проект на сайта си поставя за цел да осигури учебни материали за предметите Английски, Немски и Руски език.

Разработките на сайта WWW.MONEYFORTEACHERS.BG са изцяло насочени към улесняването работата на преподавателите. Подбрали сме рубрики, които са част от ежедневието на учениците в обучението по чужд език. Независимо дали Ви трябват допълнителни граматични задачи, тестове или идеи за проекти, тук бързо и лесно ще намерите търсената информация.

Как да се включите?
Регистрирайте се на WWW.MONEYFORTEACHERS.BG и ще можете да продавате и да пазарувате свободно. За по-голямо удобство плащанията се осъществяват през e-pay.
Благодарение на лесния за работа сайт ще стигнете бързо до материалите, които Ви интересуват.

Как да станете автор?
Във формата за регистрация ще намерите авторския договор. Попълнете данните си, подпишете го и ни го изпратете на адрес: КЛЕТ България, ул. Петър Делян 22,1124 София.

Изпратете ни по имейла Вашите авторски материали. Проверените на практика в класната стая материали са основният критерий, по който избираме одобрените Ви произведения.

Материалите се оценяват от експерти по чуждоезиково обучение. След като бъдат одобрени, материалите Ви ще бъдат качени на сайта. За всеки одобрен материал, качен на сайта, получавате еднократен хонорар в размер на 20 лв., а за всеки неодобрен материал – 5 лв. Неодобрените материали не се публикуват. От всяка реализирана продажба на Ваш материал през сайта печелите 40% от трансферната цена. От Вашата сума се удържа такса за транзакцията в размер 0,30 лв.

Как да купя материали от сайта?

За да купувате материали от сайта, трябва да сте регистрирани. Материалите на сайта могат да бъдат заплатени през системата на epay. Изберете материала, който искате да закупите, и той ще бъде добавен към Вашата количка. Следвайте стъпките на плащане, които ще Ви отведат до системата на epay.

Системата на epay предлага няколко лесни и бързи начина на плащане. Допълнителна информация можете да получите и на www.epay.bg